Referat: IFK Kåremo - Långemåla IF

Äntligen seriepremiär

Då va det va det dags för seriespelet att dra igång.
Det var IFK Kåremo som stod för premiärmotståndet.

Vi började matchen optimistikt och satte ganska bra fart från början. Det blev några framryckningar, vilket inte resulterade i några farligheter.
Men vi mattades av lite efter en stund, och hemmalaget började ta mer av spelet.

Det var tyvärr ett litet slumpmål som gav Kåremo ledningen efter 10 minuters spel. LIF började trycka på lite igen, och hade några frilägen, och några bra chanser till att slå inlägg. Dock var det inget som blev mer än farligheter, som en boll i stolpen.
Hemmalaget hade något mer bra läge, men vi fick gå till pausvila med underläge.

Vi började andra halvlek lite tamt, och det var Kåremo som spelade mer och mer, samtidigt som det blev lite fulare spel med en del stämplingar och fällningar från hemmalaget.
LIF kom lite i obalans, och det var ytterligare ett slumpmål på en hörna som gjorde underlaget till det dubbla.

Vi försökte kämpa oss in i spelet, men idag var en sån dag där inte mycket flöt på.
Sista 10 minuterna tog vi dock över rejält, men då ledde redan Kåremo med 3-0 då de spelat sig igenom vårt försvar.

Matte A kom loss på kanten och slängde in bollen mot mål. Så pass hårt att en hemmaback styrde in den i eget mål.